El bar dels Carlins programa contes per a adults, dijous, i un concert, diumenge

Rúpits oferirà un concert al Barlins Teatreria diumenge
Rúpits oferirà un concert al Barlins Teatreria diumenge | Promocional
Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat el 21 de maig a les 23:19h
El bar dels Carlins, la Barlins Teatreria continua amb la seva programació després de reobrir aquest mes de maig, amb una sessió de contes per a adults, dijous, i un concert amb Rupits, diumenge, seguint amb el microformat.

Dijous 18 de maig a les 20.30h

Contes per a adults. Taquilla inversa. Recomanable reservar al mail: [email protected].

El conte és vist, sovint, com un gènere literari menor o vinculat únicament a l'edat infantil. Es proposa qüestionar aquesta creença popular oferint una lectura d'alguns els millors relatistes contemporanis. Tant la tria d'autors i contes com la lectura són a càrrec de Sara Serrano i Pep Antoni Roig, dos joves de Manresa i el Penedès respectivament, que coincideixen en tres coses: són filòlegs, italianòfils i reivindiquen el conte per a adults.La tria de relats és diferent en cada ocasió i conté els autors contemporanis més rellevants (de Quim Monzó a Pere Calders) i també d'alguns internacionals (com Slawomir Mrozek o Fredric Brown). Els adults tenen tot el dret del món que els llegeixin contes i riguin, plorin o s'excitin.

Diumenge 21 de maig a les 18h

Concert amb Rúpits. Taquilla inversa.

Rúpits és una banda catalana que desplega l'estil musical POP FESTIU amb molta vitalitat i frescura. El públic gaudeix dels ritmes creatius i s'identifica amb les lletres de les cançons, ja que parlen de la vida quotidiana de molta gent. Formada a l'estiu del 2014 i provinent del petit poble de Gironella, província de Barcelona. Després del seu pas per el concurs Sona 9 2016 on van ser finalistes i guanyadors del Premi per Votació Popular, que els va permetre tocar al Canet Rock 2016. Rúpits entren a durant el Gener del 2017.Imperfeccions és el títol d'aquest primer treball de llarga durada del grup i gravat a l'estudi Bucbonera . El CD el componen 12 temes que els podríem etiquetar de Pop Festiu. Al 2015 van treure un EP de 4 cançons amb un estil més soft-rock.Els temes es mouen dintre un ventall molt ampli de sonoritats, des de sons més electrònics en els temes Busco un lloc i Despertar, que obre el disc, a sons més festius i llatins com Ulls clars i Equinocci.Temes com Somriures i Entropia agafen un caire més Brit. En canvi més càlids són els temes de Pulsacions o Imperfeccions.