El Club del Joc del CAE organitzarà la 6a edició del Torneig de Catan

Els tres primers classificats de la 5a edició del Torneig de Catan, de 2016
Els tres primers classificats de la 5a edició del Torneig de Catan, de 2016 | CAE
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:45h
Els dies 18 i 25 de maig, el Cafè del Taller acollirà la 6a edició del Torneig de Catan que organitza el Club del Joc del CAE. Amb aquesta activitat, el CAE se suma a la commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

El torneig es farà al Cafè del Taller (c/ Sobrerroca, 14) durant dos dijous consecutius, de 2/4 de 10 del vespre a 12 de la nit. Les partides seran de 4 jugadors i es faran amb el joc bàsic de Catan, sense incorporar cap expansió. Es repetirà la modalitat de torneig utilitzada els darrers anys consistent en fer dues partides cada dia i limitant a una hora la durada màxima de cada partida.

El guanyador o guanyadora final obtindrà un joc San Juan donat per Devir, l'empresa editora del joc a l'estat, que també col·labora aportant els jocs necessaris per fer les partides. El Cae també aportarà premis per al segon i tercer classificats.

Per participar-hi és necessari fer la inscripció prèviament a través del web del Cae. Per afavorir la participació es permet la inscripció d'equips formats per dues persones, una per a cada dia del torneig.

El Torneig forma part de les fases classificatòries del Campeonato Nacional de Colonos de Catán. En funció del nombre final de participants al Torneig, els primers classificats obtindran plaça per participar al campionat estatal que es farà a Madrid entre els mesos de juny i juliol.

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició al 1995, se n'han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 el Colons de Catan es va editar en català.

Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.

Les persones interessades trobaran més informació d'aquesta activitat a la web del CAE.