El Pou lliura els premis Oleguer Bisbal en l'acte central del seu 30è aniversari

Foto de família dels premiats en els vint-i-dosens Oleguer Bisbal
Foto de família dels premiats en els vint-i-dosens Oleguer Bisbal | El Pou
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:37h
L'auditori de la Plana de l'Om va acollir ahir l'acte central de celebració del trentè aniversari de la revista manresana El Pou de la gallina, que va tenir dues parts. Durant la primera hora, es va debatre sobre "Globalització i xarxes socials versus informació i anàlisi", amb la presència de Ximo Blasco, coordinador dels Serveis Informatius de TV3; Cristina Riba, periodista i presentadora de TV3; Jordi Serrat, doctor en Periodisme i professor de la Universitat de Vic, i Francesc Soler, periodista, bloguer i director de l'agència Cooking Communication, moderats pel cap de Redacció de la revista, Carles Claret.
 
Acabat el debat, es va donar pas al lliurament dels vint-i-dosens premis Oleguer Bisbal als manresans més manresans, escollits per votació popular entre els lectors i subscriptors de la revista, que enguany es van atorgar a Francesc Comas (manresà més manresà), la directora coral Rosa Maria Ortega (manresana del Pou) i Cineclub Manresa i Esclat Escola de Música (manresans d'actualitat, ex aequo).
 
Van lliurar els premis l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora de Cultura, Anna Crespo, i el president de l'Associació Cultural El Pou de la gallina, Jaume Puig.