Sant Fruitós celebrarà la seva particular festa dels Tres Tombs aquest diumenge

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:38h
Sant Fruitós acollirà diumenge la festa dels Tres Tombs
Sant Fruitós acollirà diumenge la festa dels Tres Tombs | Ràdio Sant Fruitós
El Club Hípic de Sant Fruitós ja ho té tot a punt per a celebrar una nova edició de la festa dels Tres Tombs, que comptarà amb nombroses activitats i propostes per a tots els públics i que enguany se celebrarà aquest diumenge, 21 de maig.

El tret de sortida el donarà un esmorzar popular que tindrà lloc a les deu del matí a la plaça Alfred Figueras. En aquesta mateixa ubicació hi haurà, durant tot el dia, inflables per als més petits, estands de protectores d'animals de la comarca i un circuit amb ponis a càrrec de l'empresa Poniferia. En aquesta mateixa línia, a la pista del Bosquet, es durà a terme, durant el matí, una desfilada canina (tots els animals podran ser adoptats posteriorment) organitzada pel centre caní Jonatan Zafra i l'Associació Reborn.

A les onze del matí, l'església parroquial del municipi acollirà la missa solemne de Sant Antoni Abat i, seguidament, a tres quarts de dotze, s'efectuarà el ja tradicional traspàs de la bandera. En aquest cas, serà l'abanderada del 2016, Laura Gallego, qui donarà la bandera al protagonista d'enguany, Jaime Benítez.

Un cop efectuat el traspàs, s'iniciarà la ja tradicional cavalcada, amb l'acompanyament musical de la banda Reis del So. A dos quarts d'una, es beneiran tots els animals presents a la cavalcada al carrer Sant Sebastià.

Abans d'un dinar popular que tindrà lloc a les instal·lacions del Club Hípic Sant Fruitós i que costarà 10 euros per persona, tothom que ho vulgui, podrà prendre part del joc de les cintes, que tindrà lloc a la plaça Alfred Figueras.

A la tarda, la festa clourà amb una exhibició eqüestre per part de les alumnes del Club Hípic Sant Fruitós, que tindrà lloc a les mateixes instal·lacions de l'entitat. Començarà a les sis.