Navàs acollirà diumenge la desena edició del Trail de Sant Jordi

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:59h
Diumenge Navàs acollirà la desena edició del Trail de Sant Jordi
Diumenge Navàs acollirà la desena edició del Trail de Sant Jordi | Club Triatló l'Eix
El Club Triatló l'Eix de Navàs, juntament amb la col·laboració de l'ajuntament del municipi, han organitzat, per desè any consecutiu, la Trail de Sant Jordi, una prova esportiva pels amants de les curses de muntanya que, enguany, i tal com afirmen els organitzadors, serà una mica més dura que la de l'any passat i en la qual els corriols hi prendran més protagonisme. 

La cursa es durà a terme aquest diumenge, 21 de maig, i constarà de 14'9 quilòmetres i d'un desnivell positiu de 500 metres. Pel que fa al recorregut, des del club Eix de Navàs s'ha decidit que seria secret, amb l'objectiu que els participants quedin sorpresos. 

A banda de la trail, també hi haurà una caminada de 9 quilòmetres i tres curses infantils la distància de les quals dependrà de l'edat de cada nen o nena. N'hi haurà un de 250 metres (per a infants fins a 4 anys); un altre de 500 metres (per a nens i nenes de 5 a 8 anys), i un de darrer de 750 metres (per a participants de 9 a 12 anys).

Horaris i inscripcions

La trail sortirà de les piscines municipals de Navàs a les nou del matí. El lloc d'arribada serà el mateix. La cursa comptarà amb un avituallament líquid i un de sòlid. La caminada, igual que la cursa, sortirà a les nou del matí des de les piscines municipals i comptarà amb dos avituallaments. Tant la primera prova com la segona tindran un preu d'inscripció de 14 euros.

Les curses infantils tindran el tret de sortida a les nou del matí, però, a diferència de la trail i la caminada, el preu per a participar-hi serà de 6 euros.

Les inscripcions per a participar en alguna de les propostes esportives romandran obertes fins aquest dijous, 18 de maig. Es poden formalitzar clicant aquí.

Un cop els participants de la trail arribin a meta, es repartirà un entrepà amb botifarra per a tothom.