El Campus Rafa Martínez arriba amb salut a la desena edició

Rafa Martínez durant la presentació del seu Campus al Cal Xavi
Rafa Martínez durant la presentació del seu Campus al Cal Xavi | Xavier Sucarrats
15 de maig del 2017
Actualitzat el 17 de maig a les 17:43h
Si la lliga Endesa donés un premi al jugador més compromès, Rafa Martínez seria un ferm candidat a emportar-se'l any rere any. Aquest compromís del santpedorenc no és només amb el seu actual club el València Bàsquet. Ho és també amb un entitat molt més modesta:el CB Artés. Per desè any consecutiu, l'entitat bagenca organitzarà un campus d'estiu que duu el nom del basquetbolista de Santpedor. I com no podia ser d'una altra forma, Martínez va recórrer els prop de 400 quilòmetres que separen València i Manresa per ser present a la presentació. Viatge llampec. Demà Pedro Martínez té citats els seus jugadors per entrenar i començar a preparar la semifinal contra el Barça.

Martínez es va mostrar agraït als patrocinadors que "cada any son més. Aquest any al ser el desè aniversari volem fer una cosa més sonada ja que ningú sap si durarem deu anys més". També va donar les gràcies gent com Martín Momotiuk, Nil Llobet i Marcos Ortega, els encarregats de les parts tècnica, el dos primers, i lúdica, el darrer.
 
Momoutik va ironitzar amb el fet que a ell sempre li toca explicar la "part més avorrida", que són tots els aspectes tècnics i burocràtics del campus. El màxim responsable del campus Rafa Martínez va explicar que queden ja poques places per cobrir. Les previsions és que estigui tot ple en els propers quinze dies. Les activitats seran semblants a les de les edicions anteriors i combinaran activitats de pista amb altres de més lúdiques. Com a novetat, es canviarà una ubicació de les activitats no basquetbolístiques. En comptes d'anar al Parc de l'Agulla els inscrits al campus es desplaçaran al llac de Navarcles. Una altra de les novetats importants és l'acord que el CB Artés ha arribat amb l'Obra Social de La Caixa perquè quinze joves amb pocs recursos puguin ser becats i no quedar-ne fora per motius econòmics. 

És tradicional que jugadors o entrenadors ACB facin acte de presència al campus. Mentre ho explicava, Momotiuk va posar pressió a Martínez i li va comentar que "se t'ha girat feina". De moment, cap pista sobre qui podrien ser els il·lustres visitants. 

Com cada any, el campus Rafa Martínez tindrà dos torns El primer durarà del 2 al 8 de juliol i el segon del 9 a 15 del mateix mes. Hi haurà dues modalitats, intern o extern i hi poden prendre part aquells nens/es i nois/es d'entre 6 i 16 anys que es repartiran el diferents grups segons edat i nivell. Es pot trobar més informació a la web http://campusrafa.cbartes.net
Arxivat a