Jornada sobre el Subministrament Immediat d'Informació de l'IVA, dimarts

Tindrà lloc a la UManresa sota l'organització de Gros Montserrat

Redacció
14 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:04h
Gros Monserrat ha organitzat la jornada Una aproximació al Subministrament Immediat d'Informació de l'IVA, que tindrà lloc el 16 de maig a partir de les 4 de la tarda a la UManresa-FUB (Av. Universitària, 4/6 - 08242 Manresa).

L'Agència Tributària (AEAT) ha posat en marxa el sistema SII, Subministrament Immediat d'Informació, on obligarà a remetre electrònicament, en un termini màxim de quatre dies hàbils, el detall de les factures emeses i rebudes; incloent les simplificades.
 
Aquesta novetat, que es va introduir en el Reial Decret 596/2016 del 2 de Desembre, publicat al BOE del 6 de Desembre, i que entrarà en vigor a partir del´1 de Juliol del 2017, suposa un nou sistema de gestió dels llibres registre de l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA), que tindrà lloc a través de la Seu electrònica de l'AEAT, mitjançant el subministrament quasi immediat dels registres de facturació.

Davant el gran repte que implica complir amb aquest sistema i la proximitat de la seva entrada en vigor, Gros Montserrat organitza aquesta jornada.

Serà una jornada que comptarà amb la participació de Lorena Echeverría, Cap Regional Adjunta de Gestió Tributària de l'AEAT a Catalunya, i de Jaume Saura, Cap Regional d'Informàtica de la AEAT a Catalunya, per apropar aquesta nova realitat de registre a les empreses.

Per participar en la jornada, caldrà la inscripció prèvia a través de l'adreça de correu electrònic [email protected] o el telèfon 93 872 69 44. Les places són limitades.