Banc Sabadell tancarà de forma imminent la seva oficina de Can Jorba

Després d'ocupar durant una desena llarga d'anys els baixos de l'emblemàtic edifici, primer com a Caixa Penedès, l'entitat posa la cèntrica oficina en el seu pla de tancaments per a 2017 i només obrirà fins a divendres que ve

13 de maig del 2017
Actualitzat a la 1:05h
Oficina de Banc Sabadell a Can Jorba.
Oficina de Banc Sabadell a Can Jorba. | GSV

Oficina de Banc Sabadell a Can Jorba. Foto: GSV

Banc Sabadell tancarà de forma imminent la seva oficina dels baixos de l'emblemàtic edifici de Can Jorba, segons han informat als principals clients i comerços de la zona. L'operació forma part del pla que va anunciar l'entitat bancària a finals de l'any passat quan va informar que al llarg dels primers mesos de 2017 tancaria 250 oficines a tot el territori i acomiadaria entre 700 i 800 empleats. El tancament es portarà a terme el divendres que ve, 20 de maig, quan l'oficina obrirà per últim dia.

Els baixos de l'edifici d'estil art decó van acollir la seva primera oficina bancària ara farà deu anys, poc després que es dugués l'última reforma important de l'edifici que havia acollit els Magatzems Jorba. L'estiu de 2005 s'hi traslladava la Cambra a la segona planta, i pocs mesos després Caixa Penedès hi obria una sucursal als baixos, fet que va generar debat entre el manresanisme per no haver portat a terme aquesta acció Caixa Manresa. Just el maig de 2013, ara fa quatre anys, Banc Sabadell va prendre el control de les oficines de Caixa Penedès, que va desaparèixer definitivament ara fa quatre anys.

Amb el tancament d'aquesta sucursal, Banc Sabadell mantindrà quatre oficines a Manresa.