Jaume Funes pronunciarà la propera xerrada del cicle per a mares i pares

La conferència, en el marc del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, tindrà lloc dimecres a les 7 de la tarda a l'Espai Plana de l'Om

Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:10h
El proper dimecres, 17 de maig a les 19 hores, tindrà lloc a l'Espai Plana de l'Om la conferència Educar per conviure, en el marc del 10è cicle de xerrades per a mares i pares i dins els actes del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia.

La ponència anirà a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador i periodista que ha passat gran part de la seva vida professional dedicat al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials.

Funes farà una proposta de reflexió per esbrinar la singularitat de cada infant i adolescent,  per evitar que cap noi o noia es construeixi a si mateix danyant un altre. Una proposta per educar descobrint que la felicitat és sempre compartida

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.