Súria organitza dues sessions sobre ús de certificat digital, signatura i facturació electròniques

Tindran lloc el dimarts 16 i el dijous 18 de maig

Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:53h
L'Ajuntament de Súria ha organitzat dues sessions informatives per a dimarts 16 i dijous 18 de maig sobre l'ús del certificat digital, la signatura i la facturació electròniques a l'empresa. Aquesta activitat és de caràcter obert i s'adreça a empresaris i comerciants de la vila.

Les dues sessions tindran lloc de 15.00 a 17.00 h al saló de sessions de la Casa de la Vila. Es recomana que les persones interessades en assistir-hi ho comuniquin prèviament a l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, trucant al telèfon 93.868.28.00 en horari d'atenció al públic o enviant un missatge a l'adreça electrònica smartin@suria.cat.

El desenvolupament del tema serà a càrrec de Núria Gil i Martell, directora de la consultoria Akuaba, especialitzada en gestió de la innovació i tecnologies de la informació, i professora de la Universitat de Girona i del programa Cibernàrium de Barcelona Activa, ens de l'Ajuntament de Barcelona.

L'objectiu d'aquestes sessions és oferir eines per poder efectuar electrònicament les comunicacions habituals de les empreses i els establiments comercials amb les administracions publiques, seguint els criteris d'implantació d'aquesta pràctica per part de la normativa vigent.

L'organització d'aquesta activitat és a càrrec de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
Arxivat a