L'equip d'infermeria de la base del SEM de Manresa, guardonat en el Dia de la Infermera

L'equip d'infermeria de la base del SEM de Manresa amb el reconeixement
L'equip d'infermeria de la base del SEM de Manresa amb el reconeixement | FSS
Redacció
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 20:33h
La sala gòtica de l'Hospital de Sant Andreu ha acollit aquest dijous l'acte central de la commemoració del Dia Internacional de la Infermera a Manresa. La visibilitat de les infermeres en la societat ha estat el tema de reflexió i debat de la jornada, organitzada per la Fundació Sociosanitària de Manresa, la Fundació Althaia, l'Institut Català de la Salut, el Col·legi Oficial d'Infermeres i la UManresa.

En el decurs de l'acte s'ha fet lliurament del guardó al reconeixement professional a l'equip d'infermeria de la base del SEM de Manresa de la Fundació Althaia. "Fa més de 20 anys que estem al servei no només de Manresa, sinó de tota la comarca", ha afirmat en nom de l'equip Pep Mora, que ha recordat el compromís que tenen amb la societat i, més especialment, amb "els pacients i les seves famílies".

En la presentació de l'acte han intervingut Sílvia Graell, directora de l'Hospital de Sant Andreu, i Cristina Bergillos, coordinadora d'infermeria de l'Hospital de Sant Andreu. La conferència ha anat a càrrec de Gemma Bruna, periodista experta en l'àmbit de la salut, que ha parlat sobre La mirada visible de la infermera.

En la cloenda, Manell Valls, director general de la FSSM, i Valentí Junyent, alcalde de Manresa, han destacat el paper clau de les infermeres en la societat.