La veu de Sara Pi tancarà la programació cultural de primavera de Sant Fruitós

El concert tindrà lloc aquest dissabte al Teatre Casal Cultural

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat el 14 de maig a les 18:42h
Sara Pi, una de les veus del soul amb més projecció del país, actuarà aquest dissabte 13 de maig a Sant Fruitós de Bages, esdevenint la darrera artista que visita la localitat bagenca en el marc de la programació de primavera del municipi.

La cantant barcelonina actuarà a les nou del vespre al Teatre Casal Cultural acompanyada d'Erico  Marco (guitarra i veu); Abel  Boquera Masdeu (teclat); Tito Bonacera (baix); Antonio Torres Vega (bateria), i Claudio Rosa (percussió).
 
Sara Pi presentarà a Sant Fruitós Break The Chains, un treball homologable per sonoritat a l'escena R&B internacional i que remet amb força a noms com Rihanna o Lauryn Hill.

La disposició del Teatre Casal Cultural serà especial, amb format de cafè-concert, i comptarà amb una zona amb cadires per gaudir de l'espectacle assegut i amb una altra amb taules i cadires per combinar el recital amb un beure o uns pintxos, servei ofert per Nou Celler.

Les entrades tenen un preu de 12 euros si es compren de manera anticipada a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, a la Biblioteca del poble, al Nexe-Espai de Cultura o al web del Kursaal. També es podran adquirir el mateix dia del concert per 15 euros.