La Fundació puntCAT proporciona espais web a cinquanta-quatre comerços sallentins

Es tracta d'una iniciativa que fomenta l'accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar-se a conèixer a internet i augmentar els seus clients potencials

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:34h
La Fundació puntCAT, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sallent i la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent (Sallent Comercial), han fet possible el programa de digitalització comerçlocal.cat al municipi.

Durant les darreres quatre setmanes, 54 comerços de la zona han demanat el seu lloc web en català amb la informació bàsica del seu negoci. El programa ha tingut molt bona rebuda entre els comerciants i botiguers de Sallent, fins al punt que s'ha prorrogat l'acció una setmana més del previst per a poder donar resposta a totes les peticions.

Segons l'alcalde del municipi, David Saldoni, "les noves tecnologies i internet són els eixos vertebradors de la societat del segle XXI, formen part del nostre dia a dia en tots els aspectes, directe o indirectament, i és imprescindible que les integrem i les utilitzem a favor nostre per millorar la qualitat de vida, les relacions humanes, econòmiques i culturals".

Saldoni ha posat de manifest que "acollir-nos al programa Comerçlocal.cat ha de suposar una gran oportunitat per a tots aquests petits comerços que no feien ús de les TIC, i que a partir d'ara, gràcies a aquest web que se'ls ha facilitat gratuïtament, podran promocionar-se, donar-se a conèixer i vendre els seus productes dins d'aquesta gran xarxa d'una manera fàcil i entenedora".

En aquesta mateixa línia, el batlle ha afegit que "des de la regidoria de Promoció Econòmica som conscients de la importància d'apropar la tecnologia a la població i estem treballant plenament en diferents projectes per donar una empenta als comerciants de la nostra vila, que fins ara, s'han mostrat oberts i amb molt d'interès per acollir-se als programes que anem oferint".

El president de la unió de botiguers, Josep Puig, també ha valorat molt positivament la campanya que Fundació puntCAT ha fet a Sallent: "aquest web presència que proporciona la Fundació puntCAT a cada comerç ha estat una eina que ha permès posicionar i impulsar Sallent Comercial a les xarxes socials i internet per tenir més ressò i oportunitats". La clau que la campanya hagi tingut tant d'èxit recau, segons Puig, "en la rapidesa de la creació d'aquest domini, i és que en poca estona els comerciants ja disposaven del seu web".

La Fundació puntCAT promou amb aquesta gira per tot el territori de parla catalana un programa que fomenta l'accés de tots els botiguers a la xarxa per tal de donar a conèixer el seu comerç a internet i augmentar els seus clients potencials.