La santpedorenca ​Anaïs Vila engega un Verkami per a fer realitat el seu segon disc

Anaïs Vila engega un Verkami per a poder publicar el seu segon disc
Anaïs Vila engega un Verkami per a poder publicar el seu segon disc | AFT
Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 20:18h
Anaïs Vila ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami amb l'objectiu d'aconseguir 5.000 euros que li serviran per gravar i editar el seu segon disc que es titularà Fosc, cançons per veure-hi clar.

La cantautora ha gestat aquest proper treball discogràfic a la ciutat de Liverpool, on viu i estudia composició de cançons des del setembre de l'any passat. El disc constarà de 12 cançons i un bonus track, la meitat en català i la meitat en anglès, que es gravaran aquest proper juliol a Medusa Estudio Barcelona. L'acompanyarà una banda de quatre músics, el produirà Roger Rodés i comptarà amb diverses col·laboracions especials.

La campanya de Verkami estarà oberta fins el dia 3 de juny i els qui hi col·laborin podran aconseguir, entre moltes d'altres recompenses, un concert acústic privat d'estiu o entrades pel concert de presentació amb tots els músics. Anaïs Vila presentarà  Fosc, cançons per veure-hi clar el dia 9 de setembre al Teatre Kursaal de Manresa, acompanyada de tota la seva banda.
Arxivat a