S'obren les inscripcions del 6è Torneig de Colons de Catan del CAE

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a la 13:42h
Imatge de la 5a edició del Torneig de Colons de Catan del CAE
Imatge de la 5a edició del Torneig de Colons de Catan del CAE | CAE
Les inscripcions per poder participar al 6è Torneig de Colons de Catan, organitzat pel CAE els dies 18 i 25 de maig en motiu del Dia Internacional del Joc, ja estan obertes al web del CAE

El torneig es farà al Cafè del Taller (c/ Sobrerroca, 14) durant dos dijous consecutius a partir de dos quarts de deu del vespre. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de facilitar la participació, es permet la inscripció d'equips formats per dues persones, una per a cada dia.

Les partides seran de quatre jugadors i es faran amb el joc bàsic de Colons de Catan, sense incorporar cap expansió. Es repetirà la modalitat de torneig utilitzada l'any passat fent dues partides cada dia i limitant a una hora la durada màxima de cadascuna. Al final del torneig, el dia 25 de maig, el guanyador o guanyadora obtindrà un joc de Devir, l'empresa editora del joc Colons de Catan a l'estat, que també col·labora aportant els jocs necessaris per fer les partides.

El Torneig de Catan del CAE forma part de les fases classificatòries del Campionat Nacional de Colonos de Catan. Així, en funció del nombre final de participants al Torneig, els primers classificats obtindran plaça per participar al campionat estatal que es farà aquest estiu a Madrid.

Creat a Alemanya per Klaus Teuber, els Colons de Catan van donar peu a un nou gènere de jocs de taula que té milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l'any 1995, se n'han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010 el Colons de Catan es va començar a editar en català.

Amb aquesta activitat, el CAE se suma als actes de commemoració del Dia Internacional del Joc, que se celebra anualment el dia 28 de maig.