La Fundació Sociosanitària de Manresa es convertirà en institució universitària

La sala gòtica de l'Hospital de Sant Andreu acollirà l'acte de signatura de l'acord entre la UVic-UCC i la FSSM

Façana i jardí de l'hospital de Sant Andreu
Façana i jardí de l'hospital de Sant Andreu | FSSM
Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:30h
Aquest proper dijous, 11 de maig, al matí, se celebrarà l'acte institucional a la sala gòtica de l'Hospital de Sant Andreu que formalitzarà públicament la incorporació de la Fundació Sociosanitària de Manresa al projecte universitari de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. 

L'acte de signatura del conveni marc serà presidit pel seu rector Jordi Montaña; per la regidora de Salut i presidenta del comitè executiu de la FSSM, Mercè Rosich; pel director general de la FUB, Valentí Martínez, i pel director general de la FSSM, Manel Valls.

La col·laboració entre les dues organitzacions s'emmarca en els nous estudis de Medicina que oferirà a partir del nou curs acadèmic la UVic-UCC. El document que se signarà contempla diferents àmbits de col·laboració com la formació acadèmica, la recerca, la transferència de coneixement i la innovació, la formació de postgrau i la internacionalització.

L'acte de dijous preveu també una ponència especialitzada en l'àmbit sociosanitari a càrrec del Dr. Cristòfol Ortega i la descoberta d'una placa commemorativa a l'exterior de l'Hospital de Sant Andreu.