UManresa acollirà la segona edició de la Media Networking Event de la Catalunya Central

Tindrà lloc el 24 de maig i s'adreça a periodistes i empreses del sector de la comunicació

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:30h
La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) han organitzat la segona edició de la Media Networking Event de la Catalunya Central, que se celebrarà el dimecres, 24 de maig, a UManresa. 

La trobada s'adreça a periodistes, empreses i emprenedors del sector de la comunicació, així com també a proveïdors de serveis de comunicació i empreses de l'entorn multimèdia que tinguin interès en explorar noves oportunitats de negoci. D'aquesta manera es dona continuïtat a la iniciativa conjunta del CPC i de la UVic-UCC que va començar l'any passat amb una primera edició que es va celebrar a la UVic i que va aplegar una vintena de persones vinculades amb el món de la comunicació.

La Media Networking Event es desenvoluparà amb una dinàmica interactiva, durant la qual els professionals tindran l'oportunitat d'ampliar la seva xarxa de contactes amb nous col·laboradors, clients o proveïdors. Un altre dels objectius de la trobada és que permeti identificar noves oportunitats de desenvolupament i creixement per als seus negocis. Finalment, es persegueix que el contacte entre professionals permeti crear sinergies entre empreses i emprenedors del món de la comunicació.

La participació en la Media Networking Event és gratuïta, però cal inscriure-s'hi prèviament omplint aquest formulari, ja que les places són limitades. 

La trobada s'iniciarà a dos quarts de deu del matí a l'edifici FUB2. La vicerectora del campus Manresa de la UVic-UCC, Sílvia Mas, serà l'encarregada de fer la rebuda institucional dels participants i de donar pas al conferenciant que obrirà la trobada, que en aquesta ocasió serà Xavier Borràs, technical neuromarketing manager, que parlarà de "Qui està disposat a pagar els teus productes?". Seguidament s'iniciarà la sessió de networking. Està previst que la jornada finalitzi a la una del migdia.