Més de 1500 persones participen en la tercera edició del Festival diJaneiro

El tercer Festival diJaneiro va comptar amb la participació de més de 1500 persones
El tercer Festival diJaneiro va comptar amb la participació de més de 1500 persones | Oriol Llauradó
Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:35h
Aquest passat dissabte, 6 de maig, es va viure, a les instal·lacions del golf de l'Oller del Mas, la tercera edició del Festival diJaneiro, un esdeveniment ideat l'any 2015 per la manesana Àstrid Torras amb l'objectiu de donar a conèixer els productes que comercialitza, sobretot malles, que pretenen portar l'essència de la moda esportiva brasilera al cor de Catalunya.

La jornada, que va durar tot el dia i en la qual hi van participar més de 1500 persones, va estar marcada pel bon temps i per un ambient festiu que no va deixar de créixer.

Els participants al festival van poder gaudir d'un munt d'activitats, com ara BodyArt, zumba, estil dance, massatges tailandesos, demostració de gimnàstica rítmica i d'esgrima esportiva, hatha ioga, super dance, vòlei i pàdel. Per als infants també hi havia propostes, entre les quals en destaquen un circuit d'habilitat, tallers de manualitats i esgrima. El toc brasiler el van posar la capoeira, l'axé i la samba da Bahia amb el concert final de Yorubahia. Tot plegat, acompanyat de sucs tropicals i caipirinhes.

Àstrid Torras, responsable del festival i gerent de diJaneiro, declara sentir-se "molt satisfeta" tant per l'èxit de públic en un dia ple d'alegria, color i samba, com per la gran acceptació i el reconeixement de la roba, que, tal ha afirmat, "cada cop coneix més gent per la seva gran qualitat i comoditat". 

Veient els resultats d'aquesta tercera edició, Torras té clar que el festival ha de continuar: "encara amb la ressaca del que va passar dissabte, ja estic pensant en la festa que muntaré l'any que ve", ha conclòs.