El Parc de l'Agulla celebra una Moguda monstruosa

El CAE va celebrar dissabte la 19a edició de la Moguda a l'Agulla, que aquest any estava dedicada als monstres

El Parc de l'Agulla va viure dissabte la 19a edició de la Moguda a l'Agulla
El Parc de l'Agulla va viure dissabte la 19a edició de la Moguda a l'Agulla | CAE
Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:01h
El Parc de l'Agulla va acollir aquest dissabte la 19a Moguda a l'Agulla del CAE, que enguany estava batejada com Una Moguda monstruosa. L'eix temàtic d'aquesta edició era el món fantàstic dels monstres i totes les activitats programades estaven ambientades en cinc països diferents poblats per monstres de diferents tipus: els monstres d'aigua, els d'aire, els de la selva, els monstres que viuen sota terra i, per últim, els de la lluna, que eren els habitants de l'espai dedicat als infants menors de cinc anys.

A les cinc de la tarda es donava el tret de sortida a les activitats organitzades pel CAE, que enguany ha comptat amb la col·laboració de gairebé una cinquantena de voluntaris, entre ells  la quinzena de joves que estan cursant el curs de Monitor/a d'Activitats de Lleure com a participants del programa Oportunitats, emmarcat en els projectes integrals de Garantia Juvenil. A més, diferents casals de joves i infants de diverses poblacions del Bages van aportar el seu granet de sorra a la 19a Moguda realitzant part de la decoració monstruosa que s'hi podia veure i que ajudava a ambientar les proves.

El Parc de l'Agulla es va anar omplint al llarg de la tarda i els assistents van poder-hi trobar un munt de diversió tot molestant els monstres, posant-los trampes, gaudint d'activitats per saltar i gronxar-se, pescar i tocar les babes dels monstres, entre altres activitats. Així, la tarda va anar passant entre jocs, tallers i activitats, fins que a les set va arribar el torn de la companyia d'animació Mestumacat i la seva actuació, que va cloure la Moguda i cap a les vuit del vespre la va acomiadar del Parc de l'Agulla fins l'any vinent.

Aquest any la Moguda ha celebrat la seva 19a edició. El que va néixer l'any 1999 com a “Agulla Express: canvia el teu tren de via”, una activitat de cloenda d'un programa del CAE adreçat als esplais amb l'objectiu de treballar la violència juvenil, s'ha consolidat com a una gran festa per a les famílies i les entitats d'educació en el lleure, que un any més s'han apropat al Parc de l'Agulla per gaudir d'una tarda de jocs.

La Moguda a l'Agulla està organitzada pel CAE i compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de la Font, La Roda d'Espectacles Infantils, el Parc de la Sèquia i la Fundació La Xarranca. Econòmicament, hi donen suport l'Ajuntament de Manresa i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.