El sindicat policial USPAC titlla la manifestació de divendres de «preocupant i d'alt risc»

Demana al cap de la Regió Policial Central, Sergi Pla, que no torni a cedir a pressions "polítiques" i que actuï amb "més contundència" i que a ningú "no li tremoli el pols" a l'hora de prendre decisions

L'USPAC demana més «valentia» dels comandaments de cara a la manifestació d'aquest divendres
L'USPAC demana més «valentia» dels comandaments de cara a la manifestació d'aquest divendres | NacióManresa
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:49h
El sindicat policial USPAC considera la manifestació de Manresa convocada pel col·lectiu del Primer de Maig per a aquest divendres de "preocupant i d'alt risc" i per això animen i encoratges als comandaments de la comissaria de la capital del Bages a fer un dispositiu "amb cara i ulls", en la que a ningú "no li tremoli el pols" a l'hora de prendre decisions.

El sindicat recorda que "venim d'uns greus incidents el dia 1 de maig i aquesta nova convocatòria serà perillosa", ja que, al seu entendre, aquests grups "violents" l'única cosa que volen "és tenir una altra oportunitat per agredir-nos". És per això que des de l'USPAC admeten que ja n'estan "farts de la poca contundència" dels seus caps.

El sindicat demana que "no se cedeixi" a les pressions "d'uns grups molt minoritaris i violents del nostre país". Entén que la gent no veu bé aquestes "baixades de pantalons" davant d'uns grups "que mai els estarà bé el què fem com a policia, senzillament perquè ens detesten". Per a l'USPAC, el cap de la Regió Policial Central, Sergi Pla, ja ha cedit a aquestes pressions "polítiques" en dues ocasions a Manresa -en referència a l'alliberament del detingut als Dolors el 22 de novembre passat i als d'aquest passat dilluns- i li demanen "més contundència".

Finalment, l'USPAC fa una crida als seus companys de Manresa, assegurant-los que vetllaran perquè "tot transcorri dins la màxima normalitat", i asseguren que estaran pendents de l'actitud dels grups antisistema, i de la "valentia" dels seus comandaments, per denunciar-ho "als quatre vents" si fes falta.