Àngel Fabregas guanya el Premi de poesia Josefina Oliveras, de Rocafort

Àngel Fabregat recollint el premi de poesia a Rocafort
Àngel Fabregat recollint el premi de poesia a Rocafort | AjEPV
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:38h
Aquest dilluns, en el marc dels actes de la Festa Major de Rocafort, i aprofitant la inauguració del nou Casal de Rocafort i també la nova Oficina d'Informació del Parc Natural, es van entregar els premis de la XX edició del Premi de Poesia Josefina Oliveras vídua de Guañabens, organitzat per l'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort. El jurat va decidir atorgar-li el premi de 600 euros a Àngel Fabregat per la poesia Aparences, repetint així el premi obtingut a la XIII edició, mentre que l'accèssit va ser per a Isabel del Pilar Valero per el poema Gravidesa.
 
Un cop finalitzada l'entrega de premis, el membre del jurat Josep Fàbrega, guanyador de cinc edicions i accèssit en tres, va llegir un poema que com en cadascuna de les darreres edicions escriu expressament per a la ocasió titulat Bastir la pàtria. Tot seguit, Josefina Guañabens, filla de Josefina Oliveras, va voler donar les gràcies a tots els assistents per, seguidament, aprofitant l'ocasió de la inauguració dels nous equipaments del nucli, llegir un verset escrit per la seva mare tal i com ella feia en cadascuna de les inauguracions que se celebraven a Rocafort. En aquest cas va llegir el verset que la Josefina Oliveres va fer amb motiu de la inauguració de la Font de Rocafort.

L'acte es va amenitzat amb un concert de violí i lectura de poemes abans de descobrir els guanyadors i un concert a càrrec d'un grup de nens i nenes de Rocafort amb el que es va tancar l'acte.