CDC i ERC inicien la negociació del nou cartipàs sense el debat d'incloure-hi Estefanell

Hi ha assistit l'alcalde, Valentí Junyent, i Àuria Caus, en representació del grup de CDC; i Ramon Fontdevila i Marc Aloy, en representació d'ERC

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:16h
Aquest dimarts a la tarda ha tingut lloc la primera reunió entre representants dels grups municipals de CDC i ERC a l'Ajuntament de Manresa amb l'objectiu de refer el cartipàs municipal, un cop s'ha desencallat la negociació després del "pas al costat" de l'exprimera tinent d'alcalde Mireia Estefanell. Hi ha assistit l'alcalde, Valentí Junyent, i Àuria Caus, en representació del grup de CDC; i Ramon Fontdevila i Marc Aloy, en representació d'ERC.

La reunió s'ha dut a terme "amb voluntat de confegir, de manera consensuada entre les parts, un cartipàs que permeti treballar amb el màxim d'eficàcia pel bé del conjunt de la ciutat i de la ciutadania".

La reunió ha tingut una durada de dues hores. Tots dos grups valoren positivament la dinàmica d'aquesta primera trobada. L'actitud ha estat positiva, amb voluntat de diàleg i amb predisposició per a posar en comú de les diverses possibilitats. Els representants de CDC i ERC han manifestat "la voluntat de continuar treballant conjuntament, enfortir el govern i mantenir la bona línia de col·laboració d'aquest mandat, amb múltiples projectes engegats als quals convé donar continuïtat". Tots dos grups s'emplacen a continuar les trobades els propers dies per tancar el nou cartipàs.