A Santpedor En Comú Podem es reuneix amb la diputada Jèssica Albiach

per Redacció, 1 de maig de 2017 a les 23:03 |
Membres de A Santpedor en Comú Podem amb Jèssica Albiach | ASECP
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc de la recent creació del grup A Santpedor en Comú Podem, el coordinador, Jesús Puig, i el responsable de Política Municipal, Manel Claverol, van mantenir el passat dijous una reunió amb la diputada i membre de l'executiva del Nou Espai Polític a Catalunya, Jèssica Albiach, així com representant del Grup Parlamentari Catalunya Si Que Es Pot en la comissió de Cultura i Ensenyament del Parlament de Catalunya.

En aquesta reunió a part de tractar temes de l'estructura del nou partit i la possible integració del grup de Santpedor, el seus representants han plantejat el seu interès per diversos aspectes del poble, especialment en el que respecta a la futura construcció de la escola La Serreta. 


Al final de la reunió, s'han establert les bases de col·laboració en interès dels ciutadans i ciutadanes de Santpedor per tal que les seves demandes i inquietuds siguin tingudes en compte en allò que siguin àmbits competència de la Generalitat de Catalunya.

 

Participació