El cuiner manresà Jordi Cruz encén la xarxa justificant que els aprenents no cobrin

El jurat del programa Masterchef diu, coincidint amb el dia del treballador, que "si tota la gent que hi ha a cuina estigués en plantilla, no seria viable"

Jordi Cruz després de la seva sessió al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016
Jordi Cruz després de la seva sessió al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016 | Adrià Costa
Redacció
01 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:18h
El cuiner manresà i jurat al programa de TVE Masterchef, Jordi Cruz, ha encès la xarxa aquest dilluns amb unes declaracions sobre les condicions en que treballen els aprenents que té al seu restaurant ABaC. Un article d'El Confidencial explicava que en aquest restaurant, el 50% dels aprenents no cobren ni un euro.

El cuiner, en unes declaracions posteriors que han vist la llum aquest 1 de maig, dia del treballador, encara ha embolicat més la troca assegurant que "un restaurant Michelin és un negoci que, si tota la gent que hi ha a cuina estigués en plantilla, no seria viable", o que "podria tenir només 12 cuiners contractats i el servei seria excel·lent, però si en puc tenir 20, serà fins i tot millor. Totes dues parts guanyen. És un tu em dones les teves mans i jo t'ensenyo".