01
de maig
del
2017
Actualitzat
a les
8:58h
La Tertúlia a l'Era tractarà aquest dimecres l'elaboració de la cervesa, en una formació que començarà a les 7 de la tarda a la biblioteca de Cal Sitjes, d'Artés.
Aquesta vegada es parlarà i debatrà sobre les tècniques d'elaboració de la cervesa artesana. L'Imma Collado i l'Àlex Padró, de la cooperativa Ninkasi, encetaran la tertúlia parlant sobre com fer cervesa ecològica i autòctona, i després es continuarà tractant temes com els ingredients que cal utilitzar, el tipus de cervesa, les seves qualitats, etc. Es finalitzarà la sessió amb un tast de cerveses.
Aquesta vegada es parlarà i debatrà sobre les tècniques d'elaboració de la cervesa artesana. L'Imma Collado i l'Àlex Padró, de la cooperativa Ninkasi, encetaran la tertúlia parlant sobre com fer cervesa ecològica i autòctona, i després es continuarà tractant temes com els ingredients que cal utilitzar, el tipus de cervesa, les seves qualitats, etc. Es finalitzarà la sessió amb un tast de cerveses.