La Fira de Primavera de Navàs obté bona nota tot i les previsions de mal temps

L'actuació castellera de les colles de Berga i Figueres al bell mig del recinte firal del passeig de Ramon Vall, ha marcat el final de la Fira

Navàs ha viscut la Fira de Primavera durant tot el cap de setmana
Navàs ha viscut la Fira de Primavera durant tot el cap de setmana | AjNvs
Redacció
30 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:29h
La Fira de Primavera ha plantat cara a les previsions de mal temps i ha aguantat amb fermesa i amb constant afluència de públic les dues jornades del cap de setmana. El regidor de Promoció Econòmica, Genís Rovira, n'ha fet una valoració satisfactòria.

L'actuació castellera de les colles de Berga i Figueres al bell mig del recinte firal del passeig de Ramon Vall, ha marcat el final de la Fira de Primavera de Navàs, en la seva edició número 85.

Els darrers batecs de la fira els han marcat les atraccions i la zona de Food Trucks a la plaça de l'Ajuntament, on a les 6 de la tarda s'han lliurat els premis del concurs de dibuix infantil i el sorteig de 5 vals de 50 euros i una cistella de productes de proximitat i ecològics.

La panera ha tocat a Mercè Boix Querol de Navàs. Els 5 vals de 50 euros han estat per Xavier Boixadera de l'Ametlla de Merola, Palmira Casas, Mercè Fargas, Margarita Santmiquel i Maria Assumpta Roset de Navàs. A partir de dimarts al matí podran passar per l'Ajuntament a recollir l'acreditació que els donarà dret a escollir un comerç on gastar-se els 50 euros.

La campanya de la tassa encara continua viva i, fins a exhaurir les existències es poden anar omplint butlletes en els establiments adherits a la campanya de Sobirania Alimentària que promou l'Ajuntament de Navàs a favor dels productes ecològics i de proximitat.

Els germans Gubianas han acabat els dos murals que han pintat, el del 50è aniversari dels escoltes amb Jaume Gubianas i el de l'acabament de la façana principal del Casal Sant Genís a càrrec de Valentí Gubianas.

Pels escenaris han desfilat els del Petit Palace, el Club Karate Cantero, les sevillanes de la Penya Malaguista, els de la botiga Xics, el Grup Escènic Navàs amb una divertida posada en escena de Ens ha caigut la sogra, el concert jove amb Sixtus i Strombers, i el TICdate que ha posat l'accent en la innovació i la tecnologia.

Han actuat els Gegants de Navàs, s'han viscut exposicions de manualitats del Club d'Avis i l'ambient seductor dels Food Trucks amb música en directe amb els Cramband, Antonio el Remendao, Tina&Joe, Damià Olivella i el Swite Duo amb uns espectaculars Martí Riera i Eduard Freixa, que han posat la banda sonora al migdia d'aquest diumenge.