La manresana Mútuacat participa en la Setmana Catalana de Brussel·les

Amadeu Altafaj, Ricard Macià i Sergi Macià, durant una de les trobades de Mútuacat a Brussel·les
Amadeu Altafaj, Ricard Macià i Sergi Macià, durant una de les trobades de Mútuacat a Brussel·les | Mútuacat
Redacció
29 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:30h
Una representació de la mútua d'origen manresà Mútuacat, encapçalada per Ricard Macià, director general de l'entitat, s'ha desplaçat a Brussel·les per exposar el seu projecte de mutualitat de previsió social, en el marc de la Setmana Catalana de la capital comunitària, organitzada per la Delegació del Govern davant la Unió Europea i el Casal Català a Brussel·les. 

Una representació de Mútuacat, encapçalada per Ricard Macià, director general de l'entitat, s'ha desplaçat a la capital comunitària per exposar el seu projecte de mutualitat de previsió social, en el marc de la Setmana Catalana de Brussel·les, organitzada per la Delegació del Govern davant la Unió Europea i el Casal Català a Brussel·les. 

Les recepcions han començat amb la del representant permanent del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea, Amadeu Altafaj. La trobada ha servit per presentar l'entitat, intercanviar opinions sobre el mutualisme català i la seva projecció de futur, així com també conèixer la funció de representació i promoció dels interessos de Catalunya davant les institucions europees que realitza la Delegació del Govern a Brussel·les. 

D'altra banda, a la seu de l'Eurocambra, Jordi Solé, Ramon Tremosa i Josep Maria Terricabras han compartit opinions i reflexions sobre el paper de la Unió Europea i les polítiques comunitàries en matèria de salut, economia i política social, qüestions que afecten directament les mutualitats catalanes. Aquesta jornada de treball ha permès exposar els valors i funcions de l'entitat manresana, així com també conèixer in situ les tasques dels representants catalans a l'Eurocambra.

Finalment, la Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea ha acollit a la capital belga una matinal de presentació del segell Ben fet- Qualitat d'aquí, avalat per PIMEC. Es tracta d'un distintiu que acredita els productes i productors catalans que compleixen uns requisits de qualitat i bones pràctiques. Mútuacat és l'única mutualitat de previsió social del país que té aquesta certificació de qualitat.

El viatge ha servit per establir vincles i relacions entre Mútuacat i els representants catalans davant els països de la Unió.