Sant Vicenç canvia d'abastament d'aigua per tenir un estalvi del 22% en els rebuts

Acciona Aigua pren el relleu de SOREA i proposa unes millores que arriben als 2,2 milions d'euros per al municipi els propers deu anys

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 20:53h
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat per unanimitat aquest dimecres al ple municipal l'adjudicació del nou contracte d'abastament d'aigua. El canvi comportarà uns beneficis per la ciutadania importants perquè suposarà un estalvi del 22% en els rebuts de tots els veïns i veïnes, que forma part de l'estalvi global de 2,2 milions d'euros per al conjunt del municipi en els propers deu anys. La nova empresa adjudicatària, Acciona Aigua, agafa el relleu de SOREA, empresa que assumia el servei des de l'any 1976. El nou contracte tindrà una vigència de deu anys.

Voluntat política

El canvi d'empresa concessionària respon a la voluntat política de l'actual equip de Govern d'obtenir condicions econòmiques més favorables pel conjunt de la ciutadania en un dels serveis bàsics per a la població. En aquest sentit, més enllà de la rebaixa del 22% dels rebuts, l'empresa es compromet a invertir en millores de manteniment i a assumir les millores que es proposin des dels serveis tècnics de l'Ajuntament.

Millores socials

En el capítol de millores socials, l'empresa adjudicatària es compromet a realitzar campanyes d'informació ciutadana promovent un ús racional de l'aigua, programar xerrades als centres d'ensenyament, realitzar tallers, organitzar esdeveniments lúdics, promoure visites a les instal·lacions del servei i fer comunitat.