El Vi de Finca Abadal 3.9, Medalla d'Or Especial al Concurs de Vins Gilbert & Gaillard

A més, ha estat reconegut amb una menció Especial degut als més de 95 punts que ha obtingut, una puntuació que només han assolit sis cellers a l'Estat, tots ells a Catalunya

Ramon Roqueta, tercer per l'esquerra, rep la distinció de mans de l'INCAVI
Ramon Roqueta, tercer per l'esquerra, rep la distinció de mans de l'INCAVI | Abadal
Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 19:43h
El Celler Abadal ha obtingut 3 medalles d'Or al Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard 2017: Medalla d'Or per l'Abadal Picapoll 2016, Medalla d'Or per l'Abadal Crianza 2013, i una Medalla d'Or +90 pel Vi de Finca Abadal 3.9. El Vi de Finca Abadal 3.9, a més, ha estat reconegut amb una menció Especial degut als més de 95 punts que ha obtingut; una puntuació que només han assolit sis cellers a l'Estat, tots ells a Catalunya. 

La revista Gilbert & Gaillard, d'origen francès amb més de 25 anys de trajectòria, realitza les seves degustacions a nivell mundial en els cinc continents. És la segona revista especialitzada més important al món, amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició. 

Amb la coorganització del Departament d'Agrictultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), aquest any 2017 la revista ha triat de nou Catalunya com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ, on s'han tastat més de 500 vins. La degustació, a cegues, ha estat dirigida per l'equip internacional de Gilbert&Gaillard, presidit per François Gilbert, Philippe Gaillard, Sylvain Patard i l'enòloga Evelyn Israel.