Ainhoa Arteta, al Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós

La XXIII edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana se celebrarà durant els dijous del mes juliol, a l'entorn al Monestir de Sant Benet de Bages.

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:39h
Ainhoa Arteta serà al Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós
Ainhoa Arteta serà al Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós | Promocional
La XXIII edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana es celebrarà durant els dijous del mes juliol, a l'entorn al Monestir de Sant Benet de Bages. 

El plat fort de l'edició d'enguany és l'actuació de la soprano Ainhoa Arteta, una figura de primer nivell internacional que actuarà el 13 de juliol acompanyada al piano de Marco Evangelisti. Oferiran un repertori que porta per títol De la cançó a l'òpera i la sarsuela.

L'actuació que obrirà el festival vindrà de la mà de Duo Baldo, un duet de violí i piano format per Brad Repp i Aldo Gentileschi que oferiran una proposta que combina l'humor i la música clàssica sota el títol CONdivertimentoCERTO. Aquest concert serà el dijous 6 de juliol a les 10 del vespre.

El tercer concert, que s'oferirà el dijous 20 de juliol a les 10 del vespre, estarà interpretat per Maria Solozobova (violí), Meehae Ryo (violoncel) i Vladislav Bronevetzky (piano) en un concert que portarà per títol Grans trios romàntics

Finalment la quarta i última proposta del festival serà el concert de la mezzosoprano Mireia Pintó, que juntament amb el quartet de corda Arcattia, oferiran temes de diferents registres sota el títol Paraules d'amor.

Les entrades pel festival ja estan a la venda pel preu de 20€ (primer, tercer i quart concert) i 30 euros (concert d'Ainhoa Areta). S'ofereix la possibilitat d'adquirir un abonament per tots els concerts al preu de 70 euros.

Les entrades ja es poden comprar de forma anticipada a www.kursaal.cat, a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a les taquilles del Teatre Kursaal o bé el mateix dia de l'espectacle.