Olga Sánchez confirma que renuncia a la seva acta de regidora

La regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat addueix motius de caràcter "personal i familiar" per deixar el càrrec

Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:11h
Olga Sánchez, en el moment de prendre possessió de l'acta de regidora a l'inici de mandat
Olga Sánchez, en el moment de prendre possessió de l'acta de regidora a l'inici de mandat | Àlex Gómez Ribera
La regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa, Olga Sánchez, ha emès un comunicat aquest dimecres al matí a través del servei de premsa de l'Ajuntament en que confirma la informació avançada aquest dimarts per NacióManresa respecte de la seva decisió de renunciar a la seva acta "per motius personals i familiars".

En el comunicat, Sánchez explica que la decisió la tenia presa des de principis d'abril, però que davant de la crisi que pateix el govern municipal arran la gravació a David Bonvehí, va decidir ajornar l'anunci públic de la seva renuncia. Després, però, que NacióManresa hagi avançat aquesta informació, he enviat el comunicat confirmant que deixa el càrrec a l'Ajuntament.

 
Comunicat de la regidora Olga Sánchez anunciant la seva renúncia
En relació a les informacions publicades sobre la meva renúncia com a regidora de Seguretat Ciutadana i de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa, vull manifestar que:

1. A principis d'abril vaig comunicar a l'alcalde i a la resta de regidors del govern municipal la meva intenció de deixar l'Ajuntament de Manresa per motius personals i familiars.

2. Davant dels fets que estan afectant al govern municipal, he decidit continuar en l'exercici de les meves funcions a ple rendiment, com he fet al llarg d'aquests anys; i ajornar el moment de fer pública aquesta decisió fins que s'aclareixi la situació, mantenint la meva responsabilitat i el meu compromís amb les manresanes i els manresans.

3. Agraeixo enormement tot el suport rebut per part de l'alcalde i dels meus companys al govern de la ciutat durant l'anterior mandat i també en l'actual, així com el del personal municipal i el de totes les persones i entitats que m'han facilitat la tasca diària al capdavant de les regidories de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa.