El Clam s'estrena dijous projectant «On the milky road», la darrera obra d'Emir Kusturika

El primer cap de setmana del festival ofereix títols que es projectaran per primera vegada a Catalunya i diverses activitats paral·leles de màxim interès social

Vista parcial de la caràtula de «On the milky road»
Vista parcial de la caràtula de «On the milky road» | Promocional
Redacció
26 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:06h
El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (Clam) arrenca aquest dijous la seva 14a edició amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a l'Auditori de la Plana de l'Om de Manresa i la projecció de la primera de les 40 pel·lícules que es podran veure aquest any. La pel·lícula triada és On the milky road, la darrera obra del gran director serbi Emir Kusturica, presentada al Festival de Venècia.

La projecció suposa el tret de sortida d'una edició que durà altres projeccions de 40 obres del millor cinema social internacional així com diverses activitats paral·leles amb el tema “Herois de la salut” com a eix central que convida al debat i la reflexió. L'Espai Plana de l'Om de Manresa, l'Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles i la sala d'actes de la Biblioteca de Navàs seran els equipaments oficials del Festival.

A banda de la programació cinematogràfica, el lliurament del 14è Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat, una taula rodona sobre noves vies de distribució del cinema, un taller infantil, el Diario Vice de Movistar Plus  sobre el tema de l'ablació, un acte sobre Metges sobre Fronteres o els vermuts itinerants amb actuacions musicals al Centre Històric, són alguns dels atractius d'aquest primer cap de setmana d'un Clam que finalitzarà el 7 de maig. 
 

Programació del Clam