Decathlon i El Pati Vertical organitzen dissabte un Open d'escalada popular

L'Open Bloc Hora del Pati espera reunir uns 200 apassionats de l'escalada

Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 23:03h
Aquest dissabte 29 d'abril se celebra el primer Open Bloc d'escalada obert a tots aquells amants de l'escalada majors de 14 anys a la instal·lació esportiva El Pati Vertical, al Passatge de la Mercè, 4, de Manresa. El Pati Vertical, amb la col·laboració de Decathlon Manresa, vol ser punt de referència de l'escalada a les comarques centrals amb aquesta primera edició d'un esdeveniment que espera reunir prop de 200 escaladors.

L'Open, que s'iniciarà a les 10 h del matí i que té un cost de 16 euros per als socis de la instal·lació esportiva i de 20 euros per als no socis, és apte per a tots els nivells i no està emmarcat en cap competició oficial tot i que hi haurà un recompte de punts al final de la jornada. L'esdeveniment esportiu finalitzarà a les 22 h amb 6 nois i 6 noies que accediran a una final que es decidirà en funció de qui realitzi el major nombre de blocs en 45 minuts.

El preu d'inscripció inclou obsequi per a tots els participants, samarreta amb disseny exclusiu de l'esdeveniment i dinar. Decathlon Manresa aporta els obsequis, els premis per als guanyadors (material d'escalada de la marca Simond), a més de nutrició esportiva per a tots els participants de l'Open. A més, al llarg de la jornada es realitzaran sortejos de material Simond per a tots els participants i hi haurà un centre de test de peus de gat de la mateixa marca amb un stand i exposició de diferent material d'escalada.

La inscripció a l'esdeveniment es pot realitzar a El Pati Vertical o bé a la recepció de Decathlon Manresa.