Detingut un menor per provocar cremades de primer grau a la caixera d'un supermercat

El menor tenia només 15 anys i va ruixar la cara de la caixera amb un esprai d'autodefensa

Redacció
24 de juliol del 2009
Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor de quinze anys que el divendres 17 de juliol va entrar a un supermercat de Manresa i va ruixar a la cara una de les caixeres amb un esprai de defensa personal per endur-se els diners de la caixa registradora. La caixera va patir cremades de primera grau a la còrnia d'un ull. La policia ha pogut identificar el menor gràcies a les seves empremtes digitals perquè el detingut va entrar a l'establiment actuant com un client i abans va tocar alguns productes. El menor detingut que ha passat a disposició de la fiscalia no tenia fins ara antecedents penals.

Segons han explicat fonts policials el passat divendres a tres quarts de set de la tarda l'ara detingut va entrar al supermercat situat al carrer Roger de Flor de la capital bagenca. Allà, segons van explicar alguns testimonis, va saludar una clienta i va mirar-se i tocar diferents productes de l'estanteria. Es va dirigir a pagar i un cop davant de la caixera va treure l'esprai de defensa i li va ruixar a la cara. El detingut es va endur una quantitat 'important' de diners tot i que no ha transcendit la quantitat-.

A partir de la denúncia els agents policials van poder iniciar la investigació. Amb la col·laboració dels empleats van poder localitzar les empremtes dactilars i van poder identificar l'individu. El detingut és Joel M.R.

Llegir: Responsabilitat o informació