L'artista Joaquim Falcó exposa quatre pintures dedicades a Picasso a Roma

La galeria Cave Art de Roma acull les obres del manresà en una exposició en que hi participen diversos artistes internacionals

Joaquim Falcó amb les seves obres dedicades a Picasso
Joaquim Falcó amb les seves obres dedicades a Picasso | Arxiu particular
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a la 13:49h
Des d'aquest divendres, 28 d'abril, i fins el 10 de maig l'artista manresà Joaquim Falcó presentarà a la galeria Cave Art de Roma un conjunt de quatre pintures de mitjà format (80x80 cm.) dedicades a l'artista Pau Picasso.Són obres de recent factura i formen part d'una sèrie homenatge a l'artista malagueny. 

Una de les obres es una interpretació del rostre de l'artista amb clau Pop Art. Una segona obra és una recreació d'una part de la coneguda obra Guernika. Finalment, les altres dues son un homenatge a la companya de l'artista i mussa, Marie Thérèse Walter, també en clau Pop Art.

Joaquim Falcó participa en la galeria romana en condició d'artista convidat i formant part d'una mostra d'artistes de l'Estat i internacionals que participen amb una obra cadascun d'ella. 

La Galería Cave Art està situada en un edifici històric prop de Santa Maria Maggiore. Concretament ocupa les caves o soterranis de l'edifici d'època romana.