El Rugby Manresa guanya a Sabadell i ja pensa en el play-off (7-24)

Els manresans van sortir al camp desconcentrats, però van acabar imposant la seva millor qualitat en el joc

25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:59h
El Rugby Manresa es va imposar dissabte al Sabadell al Vallès per 7-24, en el darrer partit de la fase regular, amb el cap posat en els play-off. Els manresans s'enfrontaven a un Sabadell que tenia ganes de donar la sorpresa en aquest últim partit de la temporada. Dit i fet, els locals es plantaven al camp amb moltes ganes i decisió, i jugaven de tu a tu contra un Manresa molt imprecís en les primeres accions. Els de Sabadell, un pèl superiors en les fases de meleé, aprofitaven la seva força per davantera per intentar donar bones pilotes a la línia de 3/4, que era aturada amb una bona defensa bagenca. Els visitants, encara desubicats, intentaven trenar jugades amb la ràpida i àgil línia, però no eren capaços de travessar la concentrada defensa local.

Després d'una aferrissada lluita, amb força per part d'ambdós equips, el Manresa aprofitava un error en una touche per apropar-se a línia d'assaig amb rapidesa i aconseguir la primera marca del partit gràcies a la davantera. Pocs minuts després, el Sabadell intentava respondre amb un cop de càstig a pals, però no va ser encertada. Poc després, els jugadors del Bages obrien un cop de càstig ràpid a la mà i aconseguien la segona marca del partit per allunyar-se en el marcador 0-12.

El joc continuava, i un Sabadell que no es donava per abatut aconseguia una marca després de bones jugades a través de la línia de 3/4 amb joc interior. Era així com s'apropaven perillosament al marcador per anar a la mitja part 7-12.

La segona part començava amb la mateixa tònica que la primera, però aquest cop els manresans estaven més concentrats i feien una bona defensa davant la insistència de l'atac local. El Manresa, però, després de mantenir una bona possessió en diverses fases de davantera, obrien una pilota molt ràpida a la seva àgil 3/4 per aconseguir un assaig que podria esvair els dubtes, 7-17.

Minuts més tard, i després d'un bon xut defensiu i una forta pressió del 15 manresà, aquest aprofitava la malaurada falta de comunicació a l'hora de la recepció per recuperar l'oval i assajar sota pals per aconseguir el bonus ofensiu, 7-24. Tot i que amb aquest resultat s'arribaria al final del partit, els de Sabadell continuaven lluitant amb ganes de dir la seva fins al darrer minut.

Nova victòria del Manresa RC A que ja afronta els play-off pel títol amb l'avantatge de jugar a casa les semifinals el dia 6 de maig a les 17h.