Natxo Tarrés, dels Gossos, lliurarà el Premi Pere Casaldàliga del Clam

Farà entrega del guardó diumenge a la Fundació Arrels, entitat que es dedica des del 1987 a l'atenció de persones sense llar a la ciutat de Barcelona

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:09h
Natxo Tarrés, en una imatge d'arxiu
Natxo Tarrés, en una imatge d'arxiu | JMV
Natxo Tarrés, músic i vocalista del grup Gossos, és la persona convidada per l'organització del Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya (CLAM) per lliurar la 14a edició del Premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat, que aquest any ha guanyat la Fundació Arrels,  entitat que es dedica des del 1987 a l'atenció de persones sense llar a la ciutat de Barcelona.

Natxo Tarrés és la cara més visible del grup Gossos, un dels més populars del Rock català. A banda de la seva àmplia trajectòria musical, Tarrés ha destacat pel seu activisme social, per la seva continua implicació en causes solidàries a favor dels drets humans, així com seu compromís i suport cap a un munt d'iniciatives de sensibilització per aconseguir una societat més justa.

La gala, amb la presència de representants de l'entitat guanyadora, tindrà lloc aquest  diumenge 30 d'abril a les 12 del migdia, a l'Auditori Agustí Soler i Mas, i estarà dirigida per l'actor Enric Llort. 

El premi Pere Casaldàliga a la Solidaritat és un reconeixement honorífic a l'entitat o persona que, per la seva obra o actitud, hagi contribuït a fer que la solidaritat entre els pobles o les persones sigui un fet i no tan sols un desig. És de convocatòria anual i compta amb el suport de l'associació Araguaia amb el bisbe Casaldàliga i d'entitats representatives del sector de la cooperació i de l'activisme solidari.