Geo of Thrones, la primera trobada de Geocaching a Castelladral

Tindrà lloc aquest dissabte i es durà a terme per equips

La primera trobada de Geocaching a Castelladral tindrà lloc aquest dissabte
La primera trobada de Geocaching a Castelladral tindrà lloc aquest dissabte
Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:00h
"Geocaching is coming...". Així és com els organitzadors de Geo of Thrones preparen la seva primera trobada de Geocaching a la comarca del Bages, concretament a Castelladral, pertanyent al municipi de Navàs. Amb l'objectiu de donar a conèixer aquest joc que cada cop està agafant més força al territori, un grup d'amics han decidit fer més atractiva la proposta posant, com a eix central, la mítica sèrie televisiva "Game of Thrones".

Però, què és el Geocaching?

Es tracta d'un joc que es duu a terme a l'aire lliure i que té com a principal objectiu la cerca de tresors amb l'ajuda de dispositius GPS. Els participants -el joc va per equips- han d'anar a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall (contenidor) amagat per altres jugadors. En aquests contenidors s'hi trobaran un llibre de registres, en el qual hi hauran d'escriure el nom del seu equip i la data i l'hora en el qual han trobat l'amagatall, per deixar-ne constància. També s'hi trobaran objectes amagats per altres participants, que podran intercanviar.

Els contenidors poden tenir diferents mides i formes, des de carmanyoles de plàstic fins a recipients especials comercialitzats per aquest joc.

Inscripcions i horaris

Actualment ja hi ha un total de 250 persones inscrites en el Geo of Thrones. Tothom que desitgi participar-hi pot enviar un mail a tapiareche@yahoo.es, indicant el nom de l'equip i els membres que hi participaran.

L'activitat començarà el divendres, 28 d'abril, de 9 a 10 del matí. Serà en aquell moment quan es rebran tots els equips participants. A dos quarts d'onze es durà a terme una caminada popular pels voltants de Castelladral amb l'objectiu de donar a conèixer el terreny. Després d'això s'oferirà un dinar en forma de pícnic i a les quatre de la tarda hi haurà la possibilitat de demostrar com de preparats estan els participants per encarar la prova a través d'una gimcana. Un cop acabada, a les vuit del vespre, tindrà lloc un sopar a l'alberg de Castelladral. La condició per assistir-hi és anar vestit d'algun personatge de la sèrie "Game of Thrones". També serveix la indumentària medieval. Amb l'àpat al pap, els organitzadors de l'esdeveniment sortejaran diversos regals aportat pels patrocinadors de la prova que es disputarà l'endemà, diumenge.

Per assistir al sopar, que té un preu de 16,80 euros pels adults i de 9 euros pels menors de 16 anys, cal fer un ingrés d'aquesta quantitat al número de compte ES98.2100.0015.62.0105235078. En l'ingrés s'ha d'especificar el nom de l'equip i el número de persones que assistiran al sopar.

En un primer moment també hi havia l'opció de quedar-se a dormir a l'alberg, però les places ja s'han esgotat.

Diumenge es llevarà matiner per a dur a terme la prova mestra. Després d'un bon esmorzar -tothom que en vulgui també ha de fer un ingrés al número de compte esmentat (4 euros tant pels adults com els menors de 12 anys)- a les deu del matí començarà el torneig. A les dotze es coronarà l'equip guanyador i a la una s'oferirà un dinar de germanor, que té un preu de 13 euros pels adults i de 9 pels menors de 12 anys. De la mateixa manera que en el sopar i l'esmorzar, també s'han d'ingressar els diners al compte indicant la quantitat de persones i el nom de l'equip. És previst que a les tres de la tarda s'acabi tot plegat.

Clica aquí per a tenir més informació de l'esdeveniment.