El PDECat de Sant Fruitós denuncia lentitud de l'ajuntament en els arranjaments

Els nacionalistes van presentar al darrer ple diversos precs per a que el govern arrangi mancances a la Màquina de Batre, a Torroella i a les Brucardes

Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:48h
El PDECat de Sant Fruitós de Bages va presentar diversos precs en el passat ple de l'ajuntament del mes d'abril per arranjar diverses mancances que hi ha a la Coberta de la Màquina de Batre, a Torroella i a les Brucardes. Els nacionalistes consideren que el govern municipal no mostra prou celeritat a l'hora de solucionar-les.

Un dels precs que va entrar al ple feia incidència en les filtracions d'aigua que s'han detectat després de les obres a la Coberta de la Màquina de Batre. El govern va respondre a la demanda responent que coneixia les filtracions i que ho tenia present. Els nacionalistes també van demanar en un altre prec per a què l'Ajuntament de Sant Fruitós actués "de forma immediata" en el barri de Torroella, sobretot en l'arranjament de les voreres. Segons el PDECat, l'Associació de Veïns d'aquest barri va assegurar que l'ajuntament s'havia compromès a fer-ho durant el primer trimestre de 2017, sense complir-ho. Finalment, un altre prec demanava sobre l'arrencada de pins al costat de la pista poliesportiva de les Brucardes. El govern va assegurar que tenia previst replantar l'arbrat.

Fora del tema de manteniment, el PDECat també va demanar que es fes un inventari de totes les plaques del Ministerio de la Vivienda franquistes que hi havia al poble per fer les gestions oportunes per tal de retirar-les. Segons els nacionalistes, el govern va rebutjar seguir les indicacions del prec.