El Kursaal celebra la diada de Sant Jordi amb un concert de Marina Rossell

I amb motiu dels 40 anys d'Imagina't, durant tot el dia el pati del Kursaal acollirà tallers, actuacions musicals i la representació de "Jan i Júlia i la llegenda de Sant Jordi"

Marina Rossell serà la protagonista de Sant Jordi al Kursaal
Marina Rossell serà la protagonista de Sant Jordi al Kursaal | Promocional
Redacció
21 d'abril del 2017
Actualitzat el 22 d'abril a les 18:06h
El Kursaal celebra la diada de Sant Jordi, aquest proper diumenge 23 d'abril, amb una jornada plena d'activitats al pati que culminarà a les 18h amb el concert de la Marina Rossell a la Sala Gran amb Cançons de la Resistència & Moustaki.

Enguany el Pati del Kursaal acollirà per Sant Jordi una jornada plena d'activitats que organitza Imagina't per celebrar els seus 40 anys, amb la col·laboració del Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics. Encetarà la jornada a les 11h la coral de l'Esclat amb un avançament de l'espectacle La Llavor, que es podrà veure el 14 de maig al Teatre Kursaal. D'11h a 13h del matí i de 16h a 18h el Museu de la Tècnica de Manresa oferirà un taller de creació de roses amb cintes. La jove coral de les Escodines també participarà a la jornada amb una mostra de cançons a les 12:30h. I a la tarda continuarà la festa amb la representació de Jan i la Júlia i la llegenda de Sant Jordi, que es podrà veure en dues sessions a les 17h, 18h i a les 19h.

Marina Rossell serà l'encarregada de posar punt i final a la festa amb Cançons de la resistència & Moustaki, que es podrà veure a les 18h a la Sala Gran del Kursaal. Després del gran èxit de vendes, públic i crítica de l'homenatge George Mustaki, que ja es va poder veure l'octubre de 2012 al Kursaal, la cantautora Marina Rossell segueix la seva ruta natural i ens sorprèn de nou amb cançons de lluita, excel·lents revisions de temes mítics i plens de força. Amb la complicitat de l'Amical de Ravensbrück.

Cançons de la resistència & Moustaki, un concert ple de força en què Marina Rossell ens farà viatjar cap a les cançons que han mogut el món... El cant dels partisans francesos, Cant dels deportats, Paisatge de l'Ebre, Bella Ciao, Lili Marleen o Quanta guerra! escrita per la mateixa cantant. Un recorregut que no oblida cançons com El metec, El Mediterrani, Millord o els Clàssics Catalans, que no falten mai en els concerts de Marina Rossell. Un concert ple d'amor i emoció per la tarda de Sant Jordi. 

Les entrades per al concert de Marina Rossell es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu és de 20 € (18€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65). Amb motiu de la diada de Sant Jordi les taquilles del teatre estaran obertes el matí d'11 a 13h i a la tarda de 17h a 21h.