Decathlon oferirà dissabte una doble ració d'esport amb marxa nòrdica i pilates

Ho farà amb la col·laboració d'Elena Vers Estudi de Pilates

Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 18:21h
Una vegada més, Decathlon Manresa i Elena Vers Estudi de Pilates organitzaran per quarta vegada una sortida de marxa nòrdica aquest dissabte dia 22. Les sortides de marxa nòrdica s'han convertit en una tònica habitual a Decathlon Manresa, amb la intenció de donar a conèixer aquesta nova i completa disciplina esportiva entre els seus clients.

L'activitat s'iniciarà a les 10h del matí i transcorrerà per la zona de Viladordis. A més, a aquells participants que no disposin de pals de marxa, se'ls facilitarà uns pals de la marca Newfeel. Al finalitzar l'activitat, tots els participants podran recuperar-se de l'activitat a base d'estiraments dirigits i nutrició esportiva Aptonia.

Un cop finalitzada aquesta activitat, a les 11.30h s'ha preparat una sessió de bodybalance per part de monitors d'Elena Vers Estudi de Pilates. El bodybalance es un programa d'entrenament que combina tres disciplines; taixí, ioga i pilates. Aquest entrenament, creat a Nova Zelanda l'any 1998, millora la flexibilitat, la força i aporta una sensació de calma, harmonia i benestar.

La participació en ambdues activitat és absolutament gratuïta i les inscripcions es poden realitzar a la recepció de Decathlon Manresa o bé el mateix dissabte abans de les sessions.