The Gospel Viu Choir presenta «Reload», dissabte a la Sala Gran del Kursaal

Setanta veus acompanyades de cinc músics en un concert per descobrir el millor gospel contemporani del nostre país

The Gospel Viu Choir cantarà dissabte al Kursaal
The Gospel Viu Choir cantarà dissabte al Kursaal | Promocional
Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:05h
The Gospel Viu Choir, considerats com un referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d'àmbit europeu, presenten aquest dissabte, 22 d'abril a les 21h, al Kursaal Reload, un nou espectacle de 4.000 revolucions amb el ritme trepidant, frenètic i colpidor del millor gospel urbà del moment. 

The Gospel Viu Choir és una formació de 70 veus acompanyats de 5 músics d'excel·lent trajectòria internacional. Dirigits, des de 2004, pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació den el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic i popular cap a formes més actuals i contemporànies.

Amb un estil propi i característic, marcat pel bon ús de la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius, treballats, intensos, unes dinàmiques impossibles i amb una posada en escena arriscada i potent, Reload representa un pas més enllà en el gospel contemporani del nostre país. 

Les entrades per al concert es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu és de 18 € (15€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).