Canal Taronja transmetrà l'ambient de Sant Jordi a peu de carrer

El desaparegut comunicador Vicenç Comas, amb la periodista Eli Pagan, per Sant Jordi de 2016
El desaparegut comunicador Vicenç Comas, amb la periodista Eli Pagan, per Sant Jordi de 2016 | Canal Taronja
Redacció
20 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:48h
Canal Taronja s'instal·larà al centre de Manresa per viure en directe l'ambient de la diada de Sant Jordi, coneixent les novetats del territori amb les editorials, entrevistant al Gremi de Llibreters i a escriptors locals com el manresà Jeroni Muñoz (El Torb sobre el mar), Pol Huguet (Bages, 17 excursions a peu) i la Dolors Botines (Artacai Drac), entre altres. A més, famosos del territori, com l'actor Miki Esparbé, recomanaran un llibre als espectadors.

El programa serà diumenge de 12.30h a 14h amb Sergi Lladó i Eli Pagán des del plató-estudi a la plaça Sant Domènec i amb connexions amb diferents punts, com el Passeig Pere III, amb Núria Rius i Francesc Serrat.

Paral·lelament, durant diumenge, la televisió oferirà un seguit d'entrevistes a escriptors locals com al periodista manresà Marc Serena (MicroCatalunya) i el berguedà Arcadi Alibés (La volta en món en 80 maratons). El ballarí de Sant Fruitós de Bages Guillem Cabrera (Quan els peus són les teves ales) i l'escriptor manresà Genís Sinca (El cavaller Floïd) també passaran pel plató de la televisió del Grup Taelus de Comunicació.