Dissabte continua el XIII Cicle de Música Sacra a Cardona

Amb un concert d'Ensemble Confluència Sonora a la col·legiata de Sant Vicenç

Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 16:46h
La col·legiata de Sant Vicenç de Cardona tancarà aquest dissabte, 22 d'abril, el Cicle de Música Sacra de Cardona 2017, amb les àries del Magnificat, d'El Messies i de l'Stabat Mater interpretades per la formació Ensemble Confluència Sonora.

El concert, que començarà a dos quarts de set de la tarda, comptarà amb les interpretacions de la soprano solista Cristina Koch, el violoncel solista Armen Antonian i el contrabaixista txec, afincat a Cardona, Jiri Václavík, entre altres músics de diverses nacionalitats.

L'agrupació musical de nova creació Ensemble Confluència sonora, neix amb la vocació de ser un nou actor dins del panorama musical català. Format per músics professionals de diferents països, el projecte beu de la il·lusió i expertesa dels seus components per a oferir un repertori d'alta qualitat musical.

Venda d'entrades

Les entrades pels concerts de la col·legiata tenen un preu de 12 euros i es poden comprar per Internet o a l'Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat). També es podran adquirir una hora i mitja abans de cada concert a l'entrada de la col·legiata.

El Cicle de Música Sacra de Cardona, organitzat per l'Ajuntament de Cardona, el Departament de Cultura i la Fundació Cardona Històrica està dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu. Compta també amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Parador de Turisme Ducs de Cardona.
Arxivat a