Sant Fruitós oferirà un nou cicle en màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola

INS Gerbert d'Aurillac, on s'impartirà la formació
INS Gerbert d'Aurillac, on s'impartirà la formació | AjSFB
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 15:55h
El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha atorgat a Sant Fruitós de Bages un cicle formatiu tècnic de grau superior orientat al sector del vi. Aquest programa proporcionarà als alumnes els coneixements necessaris en matèries de publicitat i màrqueting, enoturisme, elaboració de vins i cultura vitivinícola.

El mòdul, que tindrà una durada de dos anys acadèmics, s'impartirà de forma dual i per tant els alumnes combinaran la formació teòrica a l'aula amb la pràctica en diferents cellers i empreses de la comarca. Des del consistori santfruitosenc s'agraeix la implicació de la DO Pla de Bages i del Gremi d'hoteleria i turisme del Bages per implicar-se en aquest nou projecte, així com l'interès expressat per diversos cellers i empresaris del món del vi de la comarca.

Els interessats en tenir més informació sobre aquest nou cicle formatiu, poden visitar l'estant de l'INS Gerbert d'Aurillac en el marc de la 25ena Fira de l'Estudiant de Manresa que tindrà lloc al Palau Firal de la capital del Bages del 24 al 27 d'abril.

Obtenir uns estudis de formació professional per Sant Fruitós ha estat un dels objectius principals en matèria d'ensenyament per l'actual govern municipal i amb aquest Grau vitivinícola es veu recompensada la tasca realitzada des de l'Ajuntament, considerant que és una gran oportunitat per a tota la comarca del Bages.

Per altra banda, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages també ha treballat per la creació d'un nou cicle per a formar professionals en manteniment electrònic, fruit de les converses mantingudes amb l'empresa Denso, ubicada al municipi, que va indicar que els mancava aquest perfil professional. Aquest nou mòdul de FP recolzat des del consistori fruitosenc s'impartirà a l'institut Lacetània de Manresa degut a les elevades especificitats de maquinària que es necessiten per a poder oferir la formació.