El Manresa Fitness Day arrenca dissabte amb les inscripcions pràcticament esgotades

Les Piscines Municipals tornaran a acollir dissabte el Manresa Fitness Day
Les Piscines Municipals tornaran a acollir dissabte el Manresa Fitness Day | Piscines Municipals
Redacció
19 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:18h
El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa acollirà, aquest dissabte 22 d'abril, una gran jornada de fitness a les seves instal·lacions. L'esdeveniment, que enguany es realitzarà durant tot el dia, s'iniciarà a dos quarts de deu del matí i s'allargarà fins a dos quarts de vuit del vespre.

La jornada comptarà amb instructors internacionals, com Fernando Miranda, organitzador de la convenció internacional Ideas Fitness a Màlaga, o Rosa Zamora, guanyadora del concurs Ideas Fitness New Contest 2016. Des de Màlaga, Rosa Oviedo impartirà una sessió d'estils, la seva especialitat, i Mar Varea (coordinadora del Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa i guanyadora del Rookie Challenger 2014-2015) serà l'encarregada de conduir una hora d'steps.

A la tarda, els presenters internacionals Janine i Steven Pereira (Gribraltar) seran els encarregats de donar el tret de sortida a les masterclasses. Tot seguit, Anna Zinzinkovskaya, organitzadora de diverses convencions internacionals de fitness a Rússia; Jose Domingo, de Còrdova, i la tarragonina Ruth Amirkhanian, especialitzada en la modalitat d'estils,  seran els encarregats d'impartir la resta de sessions.

Paral·lelament a les masterclasses, Steven i Janine Pereira oferiran un seminari d'Step Funtional Training adreçat només a professionals.

La d'aquest dissabte serà la tercera edició del Manresa Fitness Day. Un esdeveniment que, tal com afirmen els seus organitzadors "s'està consolidant com un dels imprescindibles de la Catalunya Central", ja que, a hores d'ara, s'han esgotat les places per a assistir a les masterclasses de matí i només resten disponibles les últimes per a la sessió de tarda. Tothom que estigui interessat a participar-hi cal que truqui al 938 74 47 50.