DEIM conversarà amb l'enòleg Joan Soler el proper divendres en un dinar-tertúlia

Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:52h
L'enòleg Joan Soler
L'enòleg Joan Soler | Arxiu
Les Dones Emprenedores Innovadores de Manresa (DEIM) organitza el proper divendres un nou dinar-tertúlia a l'Espai Rubiralta de la capital del Bages. En aquesta ocasió, el personatge convidat és l'enòleg bagenc Joan Soler, que parlarà del món vinícola a la comarca.

L'enòleg afirma que el Bages va fent-se el seu lloc en el mercat i, que a Catalunya, s'estan fent els millors vins de la història del país. Joan Soler és enginyer tècnic agrícola i un molt bon enòleg amb 25 anys de dedicació. Va ser director tècnic del grup Roqueta Orígen del 1995 al 2009. Actualment és assessor en projectes vitivinícoles i té un Celler: Exibis. També és president de la DO Pla de Bages des de 2015 i fundador del projecte Irehom. 

DEIM proposa un dinar col·loqui obert a tothom. El preu és de 19 euros, i 16 euros per a les associades a DEIM. Es pot reservar plaça fent l'ingrès de l'import del dinar al compte corrent de Banc Santander: ES17 0049 0052 6520 1038 1852. Cal que hi consti el nom i el concepte "Dinar Soler". Cal enviar també un mail a [email protected] confirmant l'assistència.