Imagina't celebrarà el seus 40 anys amb una trobada de teatre infantil a Manresa

Serà el dissabte 27 i diumenge 28 de maig, amb actuacions de les companyies Cesc Serrat, Sgratta, De Parranda, Encara farem sala, Campi qui pugui, Moi Jordana, Pep Tort i Marcel Gros

Presentació del programa del 40è aniversari d'Imagina't
Presentació del programa del 40è aniversari d'Imagina't | MEES
Redacció
18 d'abril del 2017
Actualitzat a les 14:36h
Imagina't, l'entitat encarregada de la programació per a públic familiar de Manresa celebra enguany 40 anys d'activitat. Amb motiu de la celebració l'entitat ha organitzat pel proper dissabte 27 i diumenge 28 de maig una trobada de companyies de teatre infantil amb nombrosos espectacles que es podran veure al llarg del cap de setmana. 

Encetarà la programació del dissabte 27 de maig l'espectacle de la Cia. Cesc Serrat amb el muntatge Granotes i gripaus i altres trifulgues a les 10.30h del matí a l'Espai de la Plana de l'Om. A les 11.30h el Teatre Conservatori acollirà la Cia. Sgratta amb l'espectacle De què fan olors els pets. L'Associació Circ La Crica oferirà durant tot el matí d'11h a 13h una sessió de circ en família a l'Espai Sant Domènec. Tancarà les activitats de matí la Cia. De Parranda amb l'espectacle d'animació Gresca Fresca a les 13h a la Plaça de l'Om. 

A la tarda, Pep Tort portarà a l'espai de la Plana de l'Om els seus contes i cançons a Cau d'Orella per a nens a partir de 2 anys. Marcel Gros també es sumarà a la festa amb l'espectacle Universari. Durant tota la tarda, de 16.30h a 18.30h la Creu Roja oferirà una sessió de jocs al carrer amb jocs de sempre a la Plana de l'Om. A les 18.45 tindrà lloc una cercavila a càrrec de la companyia Campi qui pugui, acompanyats dels Geganters de Manresa, els Batrakes, els Minairons i les Vilatokades. La cercavila acabarà a la Plaça Majors, on tindrà lloc una animació a les 20h amb la companyia Encara Farem Salat

El diumenge, 28 de maig, continuarà l'activitat a les 11h del matí amb l'estrena al Teatre Conservatori del musical amb titelles La rateta a càrrec de la Cia. Campi qui pugui. Tancarà la programació del diumenge Moi Jordana amb la presentació del seu nou espectacle Mr. Alret a les 12.30h a l'Espai de la Plana de l'Om amb un muntatge de circ, malabars i molt d'humor. 

Les entrades de tots els espectacles es posaran a la venda el dia de Sant Jordi a les 11 del matí (coincidint amb l'horari especial que faran les taquilles per Sant Jordi d'11h a 13h del matí i de 17h a 21h). Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal, per telèfon (938723636) i Internet, i una hora abans de la representació al mateix espai de la funció.

40 anys d'activitat

El 29 d'octubre farà exactament 40 anys d'Imagina't, que inicialment va començar com a Rialles i que des de fa 20 anys està vinculada a la Fundació Xarxa d'espectacles infantils i juvenils de Catalunya. Des de llavors ha treball incansablement per portar a Manresa programació de qualitat per a públic familiar. En els últims anys el nombre d'espectadors de la programació per a públic familiar organitzada per d'Imagina't no ha fet més que créixer, assolint més de 3.500 espectadors el passat 2016. 

I per Sant Jordi activitats al Pati del Kursaal per a públic familiar

El Pati del Kursaal acollirà per Sant Jordi una jornada plena d'activitats que organitza per l'ocasió Imagina't, amb la col·laboració del Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics. Encetarà la jornada a les 11h la coral de l'Esclat amb un avançament de l'espectacle La Llavor, que es podrà veure el 14 de maig al Teatre Kursaal. D'11h a 13h del matí i de 16h a 18h el Museu de la Tècnica de Manresa oferirà un taller de creació de roses amb cintes. La jove coral de les Escodines també participarà a la jornada amb una mostra de cançons a les 12:30h. I a la tarda continuarà la festa amb la representació de Jan i la Júlia i la llegenda de Sant Jordi, que es podrà veure en dues sessions a les 16h i a les 17h.