Denuncien penalment dos motoristes que anaven a més de 180 km/h per la C-55 a Súria

La velocitat màxima permesa en aquesta via és de 90 km/h

Redacció
12 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:39h
Les dues motos, fotografiades amb el radar de trànsit
Les dues motos, fotografiades amb el radar de trànsit | Mossos
Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar el dia 8 d'abril, a Súria, dos homes de 34 i 43 anys, amb domicilis a Sant Boi de Llobregat i Gavà, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar el matí del 8 d'abril quan els agents de trànsit duien a terme un control de velocitat a la carretera C-55, punt quilomètric 46.2, en el marc d'un dispositiu per a la prevenció d'accidents de motocicletes.

En aquesta via, on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h, el radar va detectar dues motocicletes que circulaven a una velocitat penalment punible, de 183 km/h i 184 km/h.

Els mossos van aturar els conductors per tal de notificar-los que serien investigats en unes diligències penals, com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els agents van citar els conductors per tal que es presentin a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa. 
Arxivat a