L’Oficina de Turisme de Súria s’adhereix al sistema de qualitat SICTED

Redacció
22 de juliol del 2009
576_1248279908Foto_1
576_1248279908Foto_1

La responsable de l’Oficina de Turisme de Súria, Laura Galindo (primera per l’esquerra), després de recollir el diploma. Consorci de Promoció Turística del Cardener

L’Oficina de Turisme de Súria s’ha adherit al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), una iniciativa del ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per fomentar la implantació de pràctiques de qualitat al sector, a partir d’eines d’anàlisi i autoavaluació.

L’adhesió de l’Oficina de Turisme de Súria al SICTED és el resultat d’una iniciativa de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació i la Cambra de Barcelona per estendre la seva implantació als agents turístics de l’eix del Cardener. El projecte també té el suport del Consorci de Promoció Turística del Cardener.

L’Oficina de Turisme de Súria va rebre el diploma provisional d’adhesió al SICTED en un acte celebrat recentment al Vilar Rural de Cardona. És previst que el lliurament del diploma definitiu tingui lloc el setembre vinent a la Llotja de Mar (Barcelona).

Més d’una setantena de destinacions turístiques de tot l’estat participen en el SICTED, que pretén desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat al sector turístic, a partir d’una visió estratègica global i de la col—laboració entre els agents públics i privats. La iniciativa compta amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.
Arxivat a